Waar vind de sessie plaats?

Ik fotografeer enkel met daglicht. Hierdoor denk ik waarschijnlijk dat ik altijd buiten ben, maar ik beschik over een mooie binnen locatie. Mijn ruimte zit in Herveld, dit is een klein dorpje in de Betuwe. Willen jullie liever een buiten sessie, dit kan natuurlijk ook! Ik weet ontzettend veel mooie plekjes en mocht je zelf wat weten, dan ben ik erg benieuwd!

 

 

Wat fotografeer ik?

Ik ben gespecialeerd in kinderfotografie, maar ook ben ik inmiddels dol op portretten. Iedereen verdiend een fantastische foto waar men nog jaren lang met volle liefde naar terug kan kijken. Ik beperk me daarom zéker niet tot leeftijd voor portretfoto's.

 

  

De duur van een sessie?

Een fotosessie duurt gemiddeld een uur, tot twee uur. Dit is afhankelijk van het gekozen pakket maar ook afhankelijk van de situatie. Vooral kinderen zijn de leidende draad door mijn fotosessies. 

 

 

De sessie is voorbij, en nu?

Allereerst hoop ik dat iedereen tevreden aan de sessie terug denkt. Een positieve ervaring vind ik ontzettend belangrijk. Ik doe er tijdens de sessie dan ook alles aan om iedereen op zijn/ haar gemak te stellen. Eenmaal achter de computer gekropen maar ik met zorg een mooie selectie foto's voor jullie. Deze worden professioneel door mij nabewerkt en in een online album voor jullie gezet. Binnen 2 - 4 weken ontvangen jullie een link, waarmee jullie de selectie kunnen bekijken. In deze gallerij kunnen jullie een keuze maken welke foto's jullie willen bestellen.

 

Mocht er iets niet duidelijk zijn, heb je nog meer vragen of wil je een afspraak maken? 

Je kan me bereiken via de mail; Info@Ashleyfotografie.nl

 

 

 

Digitale bestanden
Bij alle fotoshoots lever ik de hoge resolutie foto’s digitaal aan. Hiermee staat het je vrij om de foto’s te laten afdrukken bij de diverse afdrukcentrales. Wil je echter verzekerd zijn van een kwaliteitsproduct dan is natuurlijk mogelijk om diverse vakproducten ook bij mij te bestellen.

 

Reiskosten
€ 0,25 per kilometer buiten postcode 6671.

 

Cadeaubon
Op zoek naar een echt origineel geschenk? Geef iemand een cadeaubon ter
waarde van een fotoshoot of een gedeelte daarvan.

 

Acties facebook
Like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte van leuke acties:
www.facebook.com/AshleyFotografie